Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Studiebesøg: Internationalisering og innovative tilgange til EUD-sektoren i Baskerlandet

Studiebesøg: Internationalisering og innovative tilgange til EUD-sektoren i Baskerlandet

Det spanske Erasmus+ nationalagentur inviterer til studiebesøg i Baskerlandet, hvor internationalisering og innovative tilgange i EUD-sektoren præsenteres
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Tid og sted

26. november 2019 kl. 15:00 til 28. november 2019 kl. 15:00
Bilbao, Spanien

Målgruppe

Studiebesøget henvender sig til ledere og policy udviklere i EUD-sektoren.

  • Erasmus+ Erhvervsrettet: Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse

Formål

Studiebesøget vil præsentere EUD-sektoren i Baskerlandet og vise, hvordan de arbejder med at skabe synergi mellem  de lokale erhvervsskoler og virksomheder. EUD-sektoren i Baskerlandet er kendt for deres innovative tilgange, hvor blandt andet offentlige institutioner involveres i udviklingen af erhvervsskolesystemet. Studiebesøget omhandler også hvordan de i Baskerlandet implementerer forskning og innovation i deres erhvervsuddannelser.

Målet for studiebesøget er at underbygge fremtidige politikker for EUD-sektoren. Det skal styrke udviklingen af erhvervsuddannelser, der skal kunne konkurrere på både at øge produktiviteten og understøtte de lokale branchebehov der findes. Politikudviklingen i Baskerlandet er særligt interessant, fordi de arbejder med, at udviklingen skal være bæredygtig i social-, klima og miljømæssig forstand.

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. Hvis du ønsker at deltage skal du benytte nedenstående ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage. Styrelsen dækker transport- og deltagerudgifter.

Der er ansøgningsfrist 7. november, 2019.

Senest opdateret 14. oktober 2019