Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Træningskursus for nybegyndere i Erasmus+ Ungdom

Træningskursus for nybegyndere i Erasmus+ Ungdom

Er du ungdomsarbejder, og har du lyst til at gennemføre internationale aktiviteter for unge? Så kom med til Grækenland og få en grundig introduktion til Erasmus+ Ungdom. Kurset finder sted den 14. til 18. oktober 2019. Søg senest den 12. august 2019.

Tid og sted

14. oktober 2019 til 18. oktober 2019
Grækenland

Målgruppe

Træningskurset 'Appetiser' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som endnu ikke har prøvet at arrangere internationale aktiviteter i Erasmus+ Ungdom eller Det Europæiske Solidaritetskorps, og som i kraft af sin rolle i organisationen kan implementere ungdomsprojekter.

Formål

Formålet med kurset er at introducere deltagerne til mulighederne inden for Erasmus+ Ungdom (og til dels Det Europæiske Solidaritetskorps), herunder eksempler på tidligere projekter af høj kvalitet. Kurset varer tre hele dage (plus to rejsedage), og deltagerne vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse. Kurset har fokus på ikke-formel og interkulturel læring.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er det græske nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 12. august 2019

Senest opdateret 05. august 2019