Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Træningskursus for ungdomsarbejdere om kvalitet i internationalt samarbejde

Træningskursus for ungdomsarbejdere om kvalitet i internationalt samarbejde

Arbejder I med unge og ønsker I at forbedre kvaliteten i jeres projekter gennem internationalt samarbejde? Så kom med til Polen den 22.-29. oktober 2019. Søg senest den 25. august.

Tid og sted

22. oktober 2019 til 29. oktober 2019
Warszawa, Polen

Målgruppe

Træningskurset 'TICTAC' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som har erfaring med internationale aktiviteter (ikke nødvendigvis inden for Erasmus+ Ungdom), og som ønsker at lære om, hvordan Erasmus+ Ungdom kan bruges til at styrke kvaliteten i projekter.

Formål

Træningskurset sætter fokus på, hvordan man kan sikre kvalitet i projekter af typen 'Mobilitet for ungdomsarbejdere' gennem internationalt samarbejde, samt hvordan man kan designe et projekt med fokus på aktivt medborgerskab og unges deltagelse. 

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af arrangøren, som er det polske nationale agentur for Erasmus+. Aktiviteten finder sted i Polen og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 25. august 2019.

Senest opdateret 05. august 2019