Gå til indhold

Træningskursus for ungdomsarbejdere om kvalitet i internationalt samarbejde

Arbejder I med unge og ønsker I at forbedre kvaliteten i jeres projekter gennem internationalt samarbejde? Så kom med til Polen den 22.-29. oktober 2019. Søg senest den 25. august.
  • Tid og sted
  • Hvornår 22. oktober 2019 til 29. oktober 2019
  • Hvor Warszawa, Polen

Målgruppe

Træningskurset 'TICTAC' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som har erfaring med internationale aktiviteter (ikke nødvendigvis inden for Erasmus+ Ungdom), og som ønsker at lære om, hvordan Erasmus+ Ungdom kan bruges til at styrke kvaliteten i projekter.

Formål

Træningskurset sætter fokus på, hvordan man kan sikre kvalitet i projekter af typen 'Mobilitet for ungdomsarbejdere' gennem internationalt samarbejde, samt hvordan man kan designe et projekt med fokus på aktivt medborgerskab og unges deltagelse. 

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af arrangøren, som er det polske nationale agentur for Erasmus+. Aktiviteten finder sted i Polen og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 25. august 2019.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 05. august 2019

Afsendere