Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Træningskursus om inklusion for nye aktører i Erasmus+ Ungdom

Træningskursus om inklusion for nye aktører i Erasmus+ Ungdom

Kom med til Letland og lær, hvordan I kan implementere internationale projekter for unge med begrænsede muligheder. Kurset finder sted den 22. til 26. oktober 2019. Søg senest 1. september 2019.

Tid og sted

22. oktober 2019 til 26. oktober 2019
Riga, Letland

Målgruppe

Træningskurset 'Mobility Taster for Inclusion Organisations' henvender sig til organisationer, som arbejder med unge med begrænsede muligheder (f.eks. unge med særlige behov, unge migranter eller marginaliserede unge), og som endnu ikke har prøvet at implementere et projekt i Erasmus+ Ungdom.

Formål

Kursets formål er at introducere deltagerne til, hvordan man kan bruge Erasmus+ Ungdom til at organisere internationale projekter for unge med begrænsede muligheder. Som deltager vil du få konkret viden om, hvilke muligheder der er for at søge midler til projekter, og du vil få mulighed for at danne netværk med andre organisationer, som også er nye inden for Erasmus+ Ungdom.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside.

Der er ansøgningsfrist den 1. september 2019.

Rejseudgifter til aktiviteten (maksimalt 500 EUR per person) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med aktiviteten dækkes af Erasmus+. Aktiviteten foregår på engelsk og afholdes af Letlands nationale agentur for Erasmus+ i samarbejde med SALTO Inclusion and Diversity Resource Centre.

Senest opdateret 05. august 2019