Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Træningskursus om inklusion i Det Europæiske Solidaritetskorps

Træningskursus om inklusion i Det Europæiske Solidaritetskorps

Tag med til Kroatien den 2.-6. december 2019, hvor I kan møde nye partnere og udvikle konkrete idéer til projekter med fokus på inklusion. Søg senest den 21. oktober.
Det Europæiske Solidaritetskorps
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

02. december 2019 til 06. december 2019
Zagreb, Kroatien

Målgruppe

Træningskurset 'Inclusive ESC II' henvender sig både til nye og erfarne ungdomsorganisationer, som ønsker at gennemføre volontørprojekter i Det Europæiske Solidaritetskorps med fokus på inklusion.

Formål

Formålet med træningskurset er at give deltagerne mulighed for sammen at udarbejde konkrete projektidéer, herunder at diskutere hvordan projekter kan gøres inkluderende inden for rammen af Det Europæiske Solidaritetskorps. Som deltagende organisation har I ligeledes mulighed for at opbygge nye partnerskaber og netværk på tværs af hele Europa.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af arrangøren, som er det kroatiske nationale agentur for Det Europæiske Solidaritetskorps. Aktiviteten finder sted i Zagreb i Kroatien den 2.-6. december 2019 og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 21. oktober 2019.

Senest opdateret 17. oktober 2019