Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Træningskursus om inklusion og Det Europæiske Solidaritetskorps

Træningskursus om inklusion og Det Europæiske Solidaritetskorps

Kom med til Slovakiet og lær om, hvordan I kan arbejde med inklusion og implementere projekter for unge med færre muligheder. Kurset finder sted den 19. til 23. oktober 2019. Søg senest den 22. august 2019.
Det Europæiske Solidaritetskorps
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

19. oktober 2019 til 23. oktober 2019
Piešťany, Slovakiet

Målgruppe

Træningskurset 'European Solidarity for All' henvender sig til organisationer, som arbejder med unge, og som ønsker at udvikle projekter med fokus på inklusion. Træningskurset er også for organisationer, som allerede har erfaring med inklusion - men som ønsker bedre kendskab til Det Europæiske Solidaritetskorps.

Formål

Kursets formål er at give ungdomsarbejdere en bedre forståelse af, hvordan man kan implementere projekter for unge med færre muligheder, herunder hvordan man imødekommer udfordringer og tilrettelægger læringsprocesser for forskellige målgrupper. Deltagerne vil også blive introduceret til de konkrete muligheder for at arbejde med inklusion i Det Europæiske Solidaritetskorps.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside.

Der er ansøgningsfrist den 22. august 2019.

Rejseudgifter til aktiviteten (maksimalt 500 EUR per person) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med aktiviteten dækkes af Det Europæiske Solidaritetskorps. Aktiviteten foregår på engelsk og afholdes af det slovakiske nationale agentur for Det Europæiske Solidaritetskorps.

Senest opdateret 05. august 2019