Gå til indhold

Træningskursus om strategiske partnerskaber i Erasmus+ Ungdom

Arbejder I med unge og har I en idé til et strategisk partnerskab? Så kom med til Letland den 13.-17. januar 2019. Søg senest 16. december 2018.
  • Tid og sted
  • Hvornår 13. januar 2019 til 17. januar 2019
  • Hvor Sigulda, Letland

Målgruppe

Træningskurset 'Cross Over' henvender sig til alle, som har en projektidé inden for Erasmus+ Ungdom Strategiske Partnerskaber, og som er over 18 år. 

Formål

Formålet med træningskurset er at give deltagerne en forståelse at, hvad strategiske partnerskaber indebærer på ungdomsområdet. Som deltagere har I også mulighed for at videreudvikle jeres projektidéer, at møde potentielle partnere samt at få feedback fra repræsentanter fra nationale Erasmus+ agenturer.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er det lettiske nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset finder sted i Sigulda i Letland og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 16. december 2018.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 04. december 2018

Afsendere