Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Træningskursus om strategiske partnerskaber i Erasmus+ Ungdom

Træningskursus om strategiske partnerskaber i Erasmus+ Ungdom

Arbejder I med unge og har I en idé til et strategisk partnerskab? Så kom med til Letland den 13.-17. januar 2019. Søg senest 16. december 2018.

Tid og sted

13. januar 2019 til 17. januar 2019
Sigulda, Letland

Målgruppe

Træningskurset 'Cross Over' henvender sig til alle, som har en projektidé inden for Erasmus+ Ungdom Strategiske Partnerskaber, og som er over 18 år. 

Formål

Formålet med træningskurset er at give deltagerne en forståelse at, hvad strategiske partnerskaber indebærer på ungdomsområdet. Som deltagere har I også mulighed for at videreudvikle jeres projektidéer, at møde potentielle partnere samt at få feedback fra repræsentanter fra nationale Erasmus+ agenturer.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er det lettiske nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset finder sted i Sigulda i Letland og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 16. december 2018.

Senest opdateret 04. december 2018