Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Træningskursus om ungdomsudvekslinger for nybegyndere

Træningskursus om ungdomsudvekslinger for nybegyndere

Skal I afholde jeres første ungdomsudveksling? Eller vil I bare gerne have en grundig introduktion til denne type af projekt inden for Erasmus+? Så kom med til Polen den 1.-5. oktober 2019. Søg senest den 23. august 2019.

Tid og sted

01. oktober 2019 til 05. oktober 2019
Warszawa, Polen

Målgruppe

Træningskurset 'BiTriMulti - Multilateral Training Course for Newcomers in Youth Exchanges' henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere med ingen eller begrænset erfaring inden for ungdomsudvekslinger og Erasmus+.

Formål

Formålet med træningskurset er at klæde deltagerne på til at planlægge en ungdomsudveksling af høj kvalitet. Som deltager får du desuden vejledning i at anvende Youthpass til at dokumentere læringsudbytte.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af arrangøren, som er det polske nationale agentur for Erasmus+. Aktiviteten finder sted i Polen den 1.-5. oktober 2019 og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 23. august 2019.

Senest opdateret 05. august 2019