Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Projektledelse i Erasmus+ strategiske partnerskaber

Projektledelse i Erasmus+ strategiske partnerskaber

Det irske Erasmus+ kontor arrangerer det tværsektorielle seminar 'Mythbusting European Project Management for Strategic Partnerships' for strategiske partnerskaber (KA2). Seminaret er rettet mod både nye og erfarne projektkoordinatorer af strategiske partnerskaber.

Tid og sted

13. februar 2019 til 15. februar 2019
Dublin, Irland

Målgruppe

Det tværsektorielle seminar omfatter følgende sektorer under Erasmus+:

Seminaret retter sig mod nuværende eller kommende projektkoordinatorer i KA2 strategiske partnerskabsprojekter. Seminaret er relevant for både nye og erfarne projektkoordinatorer.

Du skal angive, hvilken sektor du søger fra. Ansøgningsskemaet findes nederst på siden.

Formål

For nye koordinatorer i strategiske partnerskaber skal seminaret sætte fokus på - og afmystificere - de centrale elementer i at lede et internationalt/europæisk projekt.  For mere erfarne projektkoordinatorer er seminaret en mulighed for at udforske og dele best practise. 

I seminaret indgår der en 'projektledelsesværktøjsmesse', hvor der er mulighed for både at dele og udforske projektledelsesværktøjer og -ressourcer, der er enten udviklet i et europæisk projekt, eller som bruges af projekter til at styre deres aktiviteter.

Program

På seminaret er der mulighed for at:

  • forbedre og udvide projektforståelse og kvalitetsstyring igennem udveksling af praksis og værktøjer
  • møde og opbygge et netværk med ligesindede, der er interesseret i transnational projektledelse
  • deltage i udarbejdelsen af en projektledeleshåndbog til nuværende og fremtidige EU partnerskabsprojekter.

 

Tilmelding         

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har et meget begrænset antal pladser til deltagere fra danske institutioner og organisationer. Det er det irske Erasmus+ kontor, der udvælger danske deltagere på baggrund af den udfyldte ansøgning.

Der er lukket for tilmelding.

    Udover ansøgningsskema i din mail, bedes du angive dit navn, e-mail og institution/organisation, samt angive hvilken sektor du søger fra. 

    Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

    Senest opdateret 20. juli 2020