Gå til indhold

Kom og se - Bliv klogere på erhvervsuddannelsessystemer i udlandet

Det tjekkiske Erasmus+ kontor inviterer til studiebesøg hos erhvervsuddannelsesinstitutioner
  • Tid og sted
  • Hvornår 25. marts 2020 til 27. marts 2020
  • Hvor Prag, Tjekkiet

Målgruppe

Studiebesøget henvender sig til personer inden for erhvervsuddannelsesområdet, som har interesse i at lære om erhvervsuddannelserne i forskellige lande. Seminaret henvender sig også til personer, der ønsker at dele erfaringer om god praksis, og som er interessereret i samarbejde på tværs af landegrænser. Det er ikke et krav, at man allerede har erfaring med Erasmus+. Studiebesøget henvender sig til nye såvel som erfarne Erasmus+ modtagere.

Formål

Seminaret har til formål at give deltagerne mulighed for at mødes og lære om erhvervsuddannelsessystemet i Tjekkiet og dele eksempler på god praksis. Seminaret er en god mulighed for, at skabe partnerskaber og projektidéer på tværs af organisationer der arbejder inden for erhvervsuddannelsesområdet.

Deltagerne vil få mulighed for at besøge erhvervsuddannelsesinstitutioner der vægter samarbejdet mellem uddannelse og praksis fra arbejde højt og deltage i aktiviteter med deltagere fra andre europæiske lande. Deltagerne vil få mulighed for at skabe netværk på tværs af europæiske landegrænser til fremtidige projekter.

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Seminaret finder sted i Prag og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Der er ansøgningsfrist den 23. januar 2020.

Kontakt

Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. januar 2020