Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 AFLYST: Konference om aktivt medborgerskab (Community Education Conference)

AFLYST: Konference om aktivt medborgerskab (Community Education Conference)

Det irske Erasmus+ kontor inviterer til tematisk konference om aktivt medborgerskab.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

25. marts 2020 til 28. marts 2020
Loch Garman/Wexford

Som følge af udviklingen i relation til coronavirus (COVID-19) er alle aktiviteter aflyst frem til udgangen af maj måned 2020. 

Målgruppe

Konferencen henvender sig til Erasmus+ modtagere, der har en interesse i at forstå, hvordan Erasmus+ kan støtte udviklingen af det aktive medborgerskabs principper og praksis. Til konferencen vil der holdes oplæg af bl.a. nuværende støttemodtagere, som vil fortælle om, hvordan Erasmus+ understøtter og forbedrer deres arbejde.

Formål

Seminaret har til formål at gøre det lettere for partnere at skabe og udvikle Erasmus+ projekter ved at lytte til erfaringer og oplevelser fra andre deltagere. Seminaret er derfor også en god mulighed for at skabe partnerskaber og projektidéer på tværs af sektorer og organisationer, der arbejder med aktivt medborgerskab.

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Seminaret finder sted i Loch Garman/Wexford og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Der er ansøgningsfrist den 17. februar 2020.

Senest opdateret 16. marts 2020