Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 Kontaktseminar om brugen af ICT (Information and Communication Technologies) i skolesektoren.

Kontaktseminar om brugen af ICT (Information and Communication Technologies) i skolesektoren.

Det norske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar med henblik på brugen af ICT hos de yngste børn i uddannelsessystemet.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

14. januar 2020 til 17. januar 2020
Tromsø, Norge

Målgruppe

Seminaret henvender sig til Erasmus+ lærere, ledere og andre der arbejder inden for skolesektoren (dagtilbud eller grundskole), der underviser elever i alderen 1-9 år. Ligeledes skal deltagerne også have en interesse i et strategisk partnerskab på tværs af landegrænser.

Formål

Seminaret har til formål at give en forståelse af det norske uddannelsessystem med fokus på brugen af ICT blandt de yngste i skolesektoren. Deltagerne kan ligeledes inspirere hinanden og give nye idéer til forbedring af arbejdet med ICT i børnehaver og skoler. Udover at give deltagerne mulighed for faglig udvikling, er der også mulighed for at dele erfaringer i forhold til, hvordan man skriver et forslag til et strategisk partnerskab.

Deltagerne kan opnå viden og redskaber til at få en bedre forståelse af hvad Erasmus+ er, og hvordan det kan understøtte teknologi og undervisning. Ligeledes kan der udveksles erfaringer i forhold til gennemførte europæiske mobilitetsprojekter, med henblik på at inspirere hinanden og danne netværk til fremtidige projekter. Derudover vil der være et besøg til en institution, der har børn/elever i alderen 1-9 år. Sidst, men ikke mindst, vil der være mulighed for at danne sig et overblik over, hvordan man strikker en KA229-ansøgning sammen. 

Det skal dog ikke ses som værende et krav, at man tidligere har deltaget i et sådan projekt. Det anses dog som værende en fordel, at man har en projektidé, man kan dele med de mulige partnere, da kontaktseminaret generelle formål er, at man undervejs i kontaktseminaret får skabt relationer til de rette personer i forhold til sin projektidé.

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Seminaret finder sted i Tromsø og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Der er ansøgningsfrist den 25. november 2019.

Senest opdateret 22. november 2019