Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 Mød nye partnere til jeres næste ungdomsudveksling

Mød nye partnere til jeres næste ungdomsudveksling

Det bulgarske agentur for Erasmus+ inviterer til kontaktseminar den 11. - 16. maj 2020 for ungdomsarbejdere, som ønsker at gennemføre en ungdomsudveksling. Ansøg senest den 2. marts.

Tid og sted

11. maj 2020 til 16. maj 2020
Bulgarien

Målgruppe

Kontaktseminaret 'The Real Deal' henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, som ønsker at opbygge et netværk af nye partnere med henblik på at planlægge og gennemføre en ungdomsudveksling. For at kunne deltage skal du arbejde direkte med unge og være fyldt 18 år.

Formål

Formålet med kontaktseminaret er at opbygge partnerskaber blandt deltagerne og deres organisationer, herunder at diskutere og udveksle idéer om forskellige måder hvorpå en ungdomsudveksling kan bidrage til at styrke unge mennesker.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af arrangøren, som er det bulgarske nationale agentur for Erasmus+. Aktiviteten finder sted i Bulgarien den 11. - 16. maj 2020 og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 2. marts 2020.

Senest opdateret 02. juni 2020