Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 Nordisk seminar for ungdomsarbejdere om involvering

Nordisk seminar for ungdomsarbejdere om involvering

Kom med til Island den 23.-26. februar 2020 og diskutér, hvordan man kan involvere unge, partnere, lokalsamfund og andre aktører i sine projekter. Ansøg senest den 15. november 2019.
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

23. februar 2020 til 26. februar 2020
Park Inn by Radisson ved Keflavik Lufthavn
Hafnargata 57, 230, Keflavik, 230, Island

Målgruppe

Seminaret samler i alt 60 nordiske repræsentanter fra igangværende projekter i Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps. Projektets slutdato skal være senere end den 26. februar 2020. Seminaret er for deltagere over 18 år fra Sverige, Norge, Finland, Island og Danmark.

Formål

Seminaret foregår over to dage (plus to rejsedage den 23. og 26. februar). Som deltager vil du blive præsenteret for forskningsbaseret viden om involvering af nordiske unge, og du vil få mulighed for at deltage i faciliterede sessioner om de tre overordnede temaer i seminaret, som er:

- Hvordan kan man involvere andre?

- Hvem skal man involvere?

- Hvorfor skal man involvere dem?

Som deltager vil du desuden få mulighed for at udveksle erfaringer og værktøjer med de andre nordiske deltagere. Seminaret vil primært bestå af workshops, projektpræsentationer samt input fra eksterne eksperter.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til seminaret (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med seminaret dækkes af arrangørerne, som er det finske nationale agentur for Erasmus+ i samarbejde med det svenske, norske, islandske og danske agentur for Erasmus+. Seminaret finder sted i Keflavik i Island og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 15. november 2019.

Senest opdateret 11. oktober 2019