Gå til indhold

Online workshop for øvede ungdomsarbejdere og mentorer

Ønsker du at videreudvikle dine færdigheder som mentor inden for ungdomsarbejde, så løber efterårets online Trainer Skills Workshop af stablen i perioden 7. - 11. september 2020. Søg senest den 20. juli.
  • Tid og sted
  • Hvornår 07. september 2020 til 11. september 2020

Målgruppe

Den fem dage lange workshop henvender sig til øvede trænere med stor erfaring inden for ungdomsarbejde og ønske om at videreudvikle mentorfærdigheder. Fokus for workshoppen er at give værktøjer til at skabe større refleksion i mentorrollen i arbejdet med både individer og grupper. Det er ikke et krav, at deltagere har forudgående praktisk erfaring med mentorrollen, men deltagere skal have kendskab til praksisser inden for ungdomsarbejde for at komme i betragtning.

Formål

Trainer Skills Workshops, TSW, foregår to gange årligt og arrangeres i samarbejde mellem en lang række europæiske nationalagenturer. Målet er at sikre en høj kvalitet i ungdomsarbejdet i Europa, således at nye mentorer med stor erfaring inden for ungdomsarbejde kan udklækkes og erfarne mentorer kan bygge videre på deres kompetencer.

Workshoppen tager udgangspunkt i mentorpraksisser samt design og eksekvering af aktiviteter. Arrangementet har til sigte at dykke dybere og give redskaber til at åbne nye perspektiver hos både mentoren og hos den unge.

Efter workshoppen vil deltagere i højere grad have værktøjerne til at kunne reflektere over sin egen rolle som mentor og kunne bidrage til den unges selvrefleksion under ungdomsaktiviter.

Deltagere vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Workshoppenforegår på engelsk og kræver en internetforbindelse samt en mikrofon og eventuelt webkamera. Det forventes, at deltagere medvirker aktivt i alle workshoppens elementer.

Grundet et begrænset antal pladser tages der forbehold for, at kun særligt kvalificerede ansøgere kommer i betragtning.

Der er ansøgningsfrist den 20. juli 2020.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 01. juli 2020

Afsendere