Gå til indhold

Træningskursus for ungdomsarbejdere om kvalitet i internationalt samarbejde

Arbejder I med unge og ønsker I at forbedre kvaliteten i jeres projekter gennem internationalt samarbejde? Så kom med til Italien den 17. - 23. februar 2020. Ansøg senest den 1. december 2019.
  • Tid og sted
  • Hvornår 17. februar 2020 til 23. februar 2020
  • Hvor Italien

Målgruppe

Træningskurset 'TICTAC' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som har erfaring med internationale aktiviteter (ikke nødvendigvis inden for Erasmus+ Ungdom), og som i kraft af sin rolle i organisationen kan implementere ungdomsprojekter.

Formål

Træningskurset sætter fokus på, hvordan man kan sikre kvalitet i projekter af typen 'Mobilitet for ungdomsarbejdere' gennem internationalt samarbejde, samt hvordan man kan designe et projekt med fokus på aktivt medborgerskab og unges deltagelse. 

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er det italienske nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset finder sted i Italien og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 1. december 2019.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 02. juni 2020

Afsendere