Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 Træningskursus for ungdomsarbejdere om kvalitet i internationalt samarbejde

Træningskursus for ungdomsarbejdere om kvalitet i internationalt samarbejde

Arbejder I med unge og ønsker I at forbedre kvaliteten i jeres projekter gennem internationalt samarbejde? Så kom med til Italien den 17. - 23. februar 2020. Ansøg senest den 1. december 2019.

Tid og sted

17. februar 2020 til 23. februar 2020
Italien

Målgruppe

Træningskurset 'TICTAC' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som har erfaring med internationale aktiviteter (ikke nødvendigvis inden for Erasmus+ Ungdom), og som i kraft af sin rolle i organisationen kan implementere ungdomsprojekter.

Formål

Træningskurset sætter fokus på, hvordan man kan sikre kvalitet i projekter af typen 'Mobilitet for ungdomsarbejdere' gennem internationalt samarbejde, samt hvordan man kan designe et projekt med fokus på aktivt medborgerskab og unges deltagelse. 

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er det italienske nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset finder sted i Italien og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 1. december 2019.

Senest opdateret 02. juni 2020