Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 Træningskursus om klima og inklusion for ungdomsarbejdere

Træningskursus om klima og inklusion for ungdomsarbejdere

Har du lyst til at gennemføre internationale aktiviteter for unge med inklusion og miljøet i fokus? Så kom med på træningskurset i Bulgarien den 15. - 21. juni 2020. Søg senest den 24. april.
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

15. juni 2020 til 21. juni 2020
Bulgarien

Målgruppe

Træningskurset '8 Senses' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som ønsker at implementere bæredygtighed i deres aktiviteter i Erasmus+ Ungdom eller Det Europæiske Solidaritetskorps, og som i kraft af sin rolle i organisationen kan implementere ungdomsprojekter med et miljøvenligt sigte i sit lokalområde.

Formål

Formålet med kurset er at introducere deltagerne til inklusion, bæredygtighed og kreativitet i ungdomsarbejde, herunder for unge med færre muligheder. Kurset varer fem hele dage (plus to rejsedage), og deltagerne vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse. Kurset har fokus på ikke-formel og interaktiv læring.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af Erasmus+. Træningskurset foregår på engelsk og afholdes i Bulgarien (by annonceres senere), og er åbent for i alt 35 deltagere fra alle programlande, som er med i Erasmus+.

Der er ansøgningsfrist den 24. april 2020.

Senest opdateret 02. juni 2020