Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 Tværsektorielt kontaktseminar om inklusions- og diversitetsstrategier

Tværsektorielt kontaktseminar om inklusions- og diversitetsstrategier

Det irske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar med henblik på at implementere strategier om inklusion og diversitet i kommende mobilitets- og partnerskabsprojekter.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Tid og sted

22. januar 2020 til 24. januar 2020
Dublin, Irland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til Erasmus+ deltagere, der ønsker at øge deres viden om inklusion og diversitet. 

Til arrangementet kan Erasmus+ modtagere fra følgende sektorer deltage: 

  • Erasmus+ Erhvervsrettet: Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse
  • Erasmus+ Voksen: Almen voksenuddannelse og folkeoplysning
  • Erasmus+ Skole: Dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelse

Formål 

Seminaret vil danne grobund for at skabe og udvikle Erasmus+ projekter, hvor inklusion og diversitet er i fokus. Seminaret er en mulighed for at skabe partnerskaber og projektidéer på tværs af sektorer og organisationer, der arbejder med indvandrere, asylansøgere, flygtninge eller andre grupper, der har øget behov for støtte. 

Deltagerne skal dele erfaringer om inklusion og diversitet og diskutere mulige løsninger vedrørende fremtiden for grupper, der har øget behov for støtte. Deltagerne vil få mulighed for, at udvikle sig fagligt og skabe netværk på tværs af landegrænser. 

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Seminaret finder sted i Dublin og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema. 

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 6. december 2019. 

Senest opdateret 27. november 2019