Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 Uddannelsessystemets evne til at understøtte gennemførsel

Uddannelsessystemets evne til at understøtte gennemførsel

Det græske Erasmus+ kontor inviterer til tematisk seminar om gennemførsel og synergien mellem de forskellige uddannelsessystemer.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Tid og sted

06. maj 2020 til 08. maj 2020
Athen, Grækenland

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til nuværende og tidligere Erasmus+ støttemodtagere, eksperter og andre beslutningstagere, der har en interesse i temaet.

Til arrangementet kan Erasmus+ modtagere fra følgende sektorer deltage:

  • Erasmus+ Skole: Dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelse
  • Erasmus+ Erhvervsrettet: Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse
  • Erasmus+ Voksen: Almen voksenuddannelse og folkeoplysning

Formål

I Europa er gennemtrængeligheden mellem de forskellige uddannelsessektorer stadig en udfordring. Det er svært for unge, der i en længere periode ikke har været i uddannelsessystemet, at fortsætte deres uddannelser. Nyligt ankomne indvandrere og flygtninge står også over for betydelige udfordringer, særligt i forhold til at komme ind i det formelle skolesystem.

Formålet med seminaret er, at give deltagerne mulighed for at mødes og lære om de forskellige uddannelsessystemer, og dele eksempler på god praksis. Deltagerne vil ligeledes få mulighed for at skabe netværk på tværs af europæiske landegrænser til fremtidige partnerskaber og projekter.

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Seminaret finder sted i Athen og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Der er ansøgningsfrist den 27. marts 2020.

Senest opdateret 09. marts 2020