Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2021 Afsløring af årets 'European Innovative Teaching Award'-vinderprojekter

Afsløring af årets 'European Innovative Teaching Award'-vinderprojekter

Kom med, når Europa-Kommissionen fortæller om den nye læringspris, European Innovative teaching Award (EITA) og løfter sløret for årets vinderprojekter

Tid og sted

16. september 2021 fra kl. 10:00 til 10:30
Online

I forbindelse med den nye programperiode for Erasmus+ (2021-2027) har Europa-Kommissionen lanceret en ny pris kaldet European Innovative Teaching Award. Prisen tildeles særligt innovative Erasmus+-projekter fra den tidligere programperiode og skal dermed bidrage til at fremhæve værdien af ​​europæisk samarbejde inden for uddannelse. 

Vinderne

I år har Uddannelses- og Forskningsstyrelsen udpeget to vinderprojekter, som repræsenterer henholdsvis grundskole- og erhversuddannelsessektoren. De to danske vinderprojekter vil blive annonceret sammen med de andre europæiske vindere til en online begivenhed faciliteret af Kommissionen.

Alle kan deltage ved blot at følge linket til Kommissionens hjemmeside nedenfor.

Styrelsen afholder desuden en national begivenhed for de danske vinderprojekter onsdag den 13. oktober. Mere information følger.

Senest opdateret 14. september 2021