Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2021 Forskerseminar om hvordan pandemien vil ændre læringsmobilitet

Forskerseminar om hvordan pandemien vil ændre læringsmobilitet

Det polske Erasmus+-kontor inviterer til online-seminaret “Evidence-based approach in Erasmus+ and European Solidarity Corps Research in the time of a pandemic” for at diskutere de seneste forskningsresultater om, hvordan COVID19-pandemien har påvirket mobilitet og mobilitetsforskning.

Tid og sted

27. oktober 2021 fra kl. 10:00 til 15:10

Online

Målgruppe

Seminaret henvender sig til forskere inden for samfunds- og uddannelsesvidenskab med interesse for international læringsmobilitet. Seminaret er også relevant for undervisere og andre, der arbejder med internationale uddannelser.

Formål

Seminaret giver mulighed for at dele forskningsresultater og- metoder og erfaringer, blive orienteret om igangværende studier af formel og uformel uddannelse og mobilitetsprogrammer og opdyrke netværk og udforske muligheder for fremtidigt samarbejde.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgningsfrist: 14. oktober 2021 kl. 12:00

Senest opdateret 07. december 2021