Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2021 Kontaktseminar – Erasmus+ EUD for KA1 og KA2

Kontaktseminar – Erasmus+ EUD for KA1 og KA2

Savner du partnere til dine Erasmus+-projekter i EUD? Eller er du ny i Erasmus+? Så er det muligt at deltage i et kontaktseminar i Belgien.

Tid og sted

29. november 2021 til 02. december 2021
Belgien, Leuven

Målgruppe

  • Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse

Seminaret henvender sig til repræsentanter fra skoler og organisationer i EUD-sektoren, som ønsker at udvikle mobilitets- og/eller samarbejdsprojekter i Erasmus+. Både erfarne og nye i Erasmus+ er velkomne.

Formål

På dette kontaktseminar får du mulighed for at møde nye partnere, samt at dele erfaringer og projektideer. På seminaret er det muligt at udvikle sigtelinjer for kommende projekter i KA1 og KA2 med din kommende partner. Du vil få nye ideer til internationaliseringsarbejdet i EUD.

For nye i Erasmus+ er der mulighed for at høre mere om, hvordan man arbejder med en projektbevilling i Erasmus+.

Hvis man gerne vil udvide sit internationale netværk inden for EUD-sektoren og i Erasmus+, er det en oplagt mulighed at deltage i dette kontaktseminar.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Ansøgningsfrist

9. oktober, 2021

Senest opdateret 24. september 2021