Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2022 Tilmeld institution og deltagere til EAIE-konferencen 2022

Tilmeld institution og deltagere til EAIE-konferencen 2022

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer videregående uddannelsesinstitutioner og deltagere til at tilmelde sig Study in Denmark-standen på årets EAIE-konferencen i Barcelona, Spanien.
Kontakt
Andreas Wichmann Malmmose
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 38
Email: awm@ufm.dk
Line Clemmensen Stage
Webredaktør
Tlf.: +45 72 31 89 42
Email: lcs@ufm.dk

Tid og sted

13. september 2022 til 16. september 2022
Fira de Barcelona, Gran Via venue, Hall 8, Carrer del Foc 37, 08038 Barcelona, Spain.

Under årets tema ”The future in full color” giver EAIE-konferencen videregående uddannelsesinstitutioner mulighed for at deltage i en bred vifte af sessions og workshops om relevante temaer for international uddannelse.

I tilknytning til konferencen finder man det såkaldte Information Market, hvor de enkelte lande og uddannelsesinstitutioner på stande informerer om deres uddannelser m.m. Typisk bruges de enkelte stande også som kontaktsted, hvor man kan møde deltagere fra udenlandske institutioner, som man allerede har eller ønsker at indgå et samarbejde med.

Ved tilmelding til den danske stand indvilger den enkelte institution i at deles om omkostningerne til en fælles dansk, Study in Denmark, stand.

Den danske stand

UFS har bestilt en stand på 36 m2, som er åben på tre sider. Standen vil som i de forudgående år blive organiseret, således at der er en opdeling mellem sektorerne, dvs. at erhvervsakademier og professionshøjskoler står i den ene del, og universiteter og de kunstneriske uddannelsesinstitutioner står i den anden del.

UFS vil som hidtil bemande standen i hele åbningstiden.

De samlede udgifter til den danske stand fordeles ligeligt mellem de deltagende institutioner. UFS opkræver beløbene efter konferencen. Udgifterne omfatter leje af standareal, fragt af stand udstyr o. lign.

For standen i 2022 gælder dog en særskilt økonomisk situation, da der er betalt en del af regningen i 2020 (hvor konferencen blev aflyst), som UFS har afholdt udgiften for.

Tilmelding til den danske stand

Efter tilmeldingsfristen til den danske stand modtager den enkelte deltager et skema vedrørende bemanding af den danske stand, som skal returneres i en udfyldt udgave til UFS.

Bemærk at deltagere udover den danske stand også skal tilmelde sig konferencen på EAIE's hjemmeside.

Konferencegebyret er 934 EUR (ikke-medlem) eller 724 EUR (EAIE-medlem), hvis man registrerer sig inden d. 29. juni 2022. Dette beløb er ikke inkluderet i omkostningerne til den fælles stand.

Fragt af informationsmateriale

UFS tilbyder at fremsende brochuremateriale samlet til Barcelona sammen med modulerne til opbygning af standen.

Hvis I ønsker at benytte denne service, bedes I meddele os dette ifbm. at jeres institution tilmelder sig den danske stand. 

Der vil som udgangspunkt kun være plads til, at hver deltagende institution fremlægger én engelsksproget publikation. I bedes max. indsende 50 brochurer per institution.

Informationsmaterialet skal sendes til:

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Jessens Mole 12
5700 Svendborg
”Andreas Wichmann Malmmose EAIE”

Materialet skal være os i hænde senest mandag den 8. august 2022.

UFS vender tilbage senest medio august med alle de praktiske detaljer om den danske stand.

Senest opdateret 10. juni 2022