Gå til indhold

Europæisk konference: Udfordringerne ved klimaforandringer og digitalisering i uddannelse

I lyset af de stigende klimaforandringer og digitaliseringstempoet står nutidens skoler over for store udfordringer. Derfor inviterer det tyske kontor for Erasmus+ til konference om, hvordan Erasmus+-projekter inkl. eTwinning kan være med til at håndtere dette.
  • Tid og sted
  • Hvornår 03. maj 2023 til 05. maj 2023
  • Hvor Bonn, Tyskland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der enten arbejder inden for grundskole- gymnasie- eller erhvervsuddannelsesområdet eller er ansat på en læreruddannelse. Desuden er repræsentanter for Erasmus+ Teacher Academies og Jean Monnets også velkomne.
Du kan både være interesseret i Erasmus+ Key action 1 og 2, samt eTwinning.

Formål

Konferencens omdrejningspunkt vil i særdeleshed være følgende spørgsmål:

  • Hvilken viden er nødvendig for at lærere kan møde udfordringerne ved klimaforandringer og digitalisering og hvordan kan Erasmus+ bidrage til at opnå denne viden?
  • Hvilke forudsætninger er nødvendige for at kunne skabe et optimalt rum for læring og inklusion i undervisningen? Og hvordan kan Erasmus+- og eTwinning-projekter bidrage til dette mål?

Konferencen vil bl.a. indeholde præsentationer om digitalisering og inklusion (diclusion) samt bæredygtighed, projekteksempler, gruppediskussioner og netværksaktiviteter med mulighed for at finde projektpartnere.

Praktisk

Konferencen foregår på engelsk.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til tre deltagere til konferencen. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

15.02.2023

Ansøgning

Tilmeldingen foregår gennem platformen Salto E-T, hvis det er første gang du søger, skal du oprette dig som bruger.

 

 

Kontakt

Ingrid Maria Möger
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 42
Email: immo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 19. januar 2023

Afsendere