Gå til indhold

Seminar om tværgående færdigheder i Erasmus+-projekter inden for erhvervsuddannelses- og voksenuddannelsesområdet

Det irske kontor for Erasmus+ inviterer til seminar om vigtigheden af tværgående færdigheder, og hvilken rollen Erasmus+ kan spille i at facilitere og støtte udviklingen af disse færdigheder.
  • Tid og sted
  • Hvornår 16. oktober 2023 til 19. oktober 2023
  • Hvor Irland

Irland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der er beskæftiget inden for erhvervsuddannelses- eller voksenuddannelsesområdet og er interesseret i at lave mobilitetsprojekter inden for Erasmus+.

Du kan enten være helt ny eller have lidt erfaring med Erasmus+.

Formål

Tværgående færdigheder inden for erhvervs-og voksenuddannelsesområdet kan bl.a. defineres som færdigheder såsom optimisme, empati, robusthed og selvindsigt.

Seminaret har et fokus på, hvordan man ved hjælp af disse tværgående færdigheder kan navigere i en verden i hurtig forandring i forhold til bl.a. digitalisering og arbejdspraksisser.

På seminaret vil deltagerne bl.a.:

  • Få en øget forståelse af hvad tværgående færdigheder er, herunder hvordan de hjælper elever med at navigere i en omskiftendelig verden.
  • Få identificeret de mest brugbare tværgående færdigheder.
  • Få overblik over de muligheder der ligger i mobilitetsprojekter inden for Erasmus+ på erhvervsuddannelses- og voksenuddannelsesområdet.
  • Blive præsenteret for projektcasestudier og historier inden for Erasmus+ for at se, hvordan mobilitet og andre projekter kan lette udviklingen af tværgående færdigheder.
  • Etablere netværk og finde mulige projektpartnere.

Praktisk

Seminaret foregår på engelsk.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende tre deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

14.09.2023

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

Kontakt

Rikke Rowek Kier
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 74
Email: rrk@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 02. august 2023

Afsendere