Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer AFLYST: Ban vejen for unge til uddannelse, læring og beskæftigelse i Europa

AFLYST: Ban vejen for unge til uddannelse, læring og beskæftigelse i Europa

Er du uddannelsesvejleder for elever i udskolingen? Ønsker du at udvide dit netværk samt rådgive og hjælpe unge med at gribe de mange muligheder, der findes i Europa? Det irske Erasmus+-kontor inviterer til kontaktseminar, der giver dig værktøjer til at hjælpe unge videre i det europæiske netværk.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

10. marts 2021 til 13. marts 2021
Dublin, Irland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til uddannelsesvejledere i udskolingen, dvs. 6. til 10. klasse. 

Indhold

Seminaret vil give dig praktiske værktøjer til at rådgive unge om videre faglig udvikling (continuing professional development) med fokus på de mange uddannelses-, lærings- og beskæftigelsesmuligheder i Europa.
Formålet med seminaret er dermed at øge opmærksomheden på de mange muligheder, der er for unge i Europa, samt hvordan de får adgang til dem.

Seminaret giver desuden mulighed for at netværke med europæiske kolleger og skabe samarbejde på tværs af landegrænser, både om uddannelses-, lærings- og beskæftigelsesmuligheder samt Erasmus+-mobilitetsprojekter (KA1).

Tilmelding

Seminaret er aflyst, og derfor er tilmeldinger lukket.

 

    Senest opdateret 06. januar 2021