Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Ban vejen for unge til uddannelse, læring og beskæftigelse i Europa

Ban vejen for unge til uddannelse, læring og beskæftigelse i Europa

Er du uddannelsesvejleder for elever i udskolingen? Ønsker du at udvide dit netværk samt rådgive og hjælpe unge med at gribe de mange muligheder, der findes i Europa? Det irske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar, der giver dig værktøjer til at hjælpe unge videre i det europæiske netværk.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

05. oktober 2020 til 07. oktober 2020
Dublin, Irland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til uddannelsesvejledere i udskolingen, dvs. 6. til 10. klasse. 

Indhold

Seminaret vil give dig praktiske værktøjer til at rådgive unge om videre faglig udvikling (continuing professional development) med fokus på de mange uddannelses-, lærings- og beskæftigelsesmuligheder i Europa.
Formålet med seminaret er dermed at øge opmærksomheden på de mange muligheder, der er for unge i Europa, samt hvordan de får adgang til dem.

Seminaret giver desuden mulighed for at netværke med europæiske kolleger og skabe samarbejde på tværs af landegrænser, både om uddannelses-, lærings- og beskæftigelsesmuligheder samt Erasmus+ mobilitetsprojekter (KA1).

Tilmelding

Seminaret foregår på engelsk og afholdes af det irske Erasmus+ kontor.
Deltagelse og ophold dækkes af de irske værter. Rejseomkostninger for op til 3700 kr. dækkes af det danske Erasmus+ kontor.

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Der er ansøgningsfrist den 26. august 2020.

Senest opdateret 03. juli 2020