Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Webinar om akkreditering i skolesektoren (KA229)

Webinar om akkreditering i skolesektoren (KA229)

Europa-Kommissionen har offentliggjort indkaldelse af ansøgninger om Erasmus-akkreditering for organisationer inden for skoleområdet.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk
Sanne Margrethe de Fine Licht Raith
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 84
Email: smr@ufm.dk

Tid og sted

08. september 2020 fra kl. 14:30 til 16:00

Europa-Kommissionen har offentliggjort indkaldelse af ansøgninger om Erasmus-akkreditering for organisationer inden for skoleområdet.

 logosbeneficaireserasmusleft_da.jpg

Fordele ved akkreditering

Akkrediterede Erasmus-organisationer vil få forenklet adgang til at søge om tilskud til mobilitetsaktiviteter under det fremtidige Erasmus-program (2021-2027). Akkrediteringen er en mulighed, men ikke et krav for at søge om Erasmus-midler fremadrettet. Hvis en organisation ønsker at indsende en ansøgning på vegne af flere (konsortium), skal den ansøgende organisation dog være akkrediteret.

Akkreditering henvender sig således til organisationer, som ønsker en tættere tilknytning til Erasmus+-programmet, og som planlægger at søge mobilitetsprojekter de kommende år. 

Webinarets indhold og tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse indbyder til to webinarer i starten af september, hvor du kan høre mere om akkrediteringsmuligheden, og blive klædt bedre på til at skrive og indsende en ansøgning. 

Øvrig information om akkreditering 

Deadline for ansøgning om akkreditering er torsdag den 29. oktober 2020 klokken 12.

Senest opdateret 28. juli 2020