Gå til indhold

Erasmus+-seminar: Bæredygtig vækst og miljøansvar i Erasmus+-projekter

Det lettiske Erasmus+-kontor inviterer til seminar om implementering af bæredygtige og grønne praksisser i Erasmus+-projekter.
  • Tid og sted
  • Hvornår 20. marts 2024 til 22. marts 2024
  • Hvor Riga, Letland.

Riga Målgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der er beskæftiget inden for enten skoleområdet, erhvervsskoleområdet, det videregående uddannelsesområde eller voksenuddannelsesområdet, og som ønsker at implementere bæredygtige tiltag i dine Erasmus+-projekter.

Seminaret henvender sig både til erfarne og nytilkomne inden for Erasmus+.

Formål

Formålet med dette seminar er at skabe en dybere forståelse af Erasmus+-programmet, herunder prioriteten "“Miljøbeskyttelse og bekæmpelse af klimaændringer”. Seminaret lægger særlig vægt på vellykkede praksisser inden for Erasmus+-projekter, der har til formål at fremme bæredygtig vækst og ansvarlig miljøadfærd.

På seminaret vil du bl.a.:

  • Få viden inden om Erasmus+ programmet, herunder prioriteten “Miljøbeskyttelse og bekæmpelse af klimaændringer” i forbindelse med forberedelse og implementering af Erasmus+ projekter.
  • Udveksle idéer og etablere netværk samt mulige partnerskaber
  • Lære om forskellige støttemekanismer og praksisser for implementering af den grønne dimension inden for Erasmus+.
  • Komme på studiebesøg

Gennem oplæg, netværksaktiviteter og udveksling af ideer og erfaringer vil du opnå ny viden om og erfaring med bæredygtighed og miljøudfordringer.

Praktisk

Da seminaret foregår på engelsk, er det en forudsætning for deltagelse at kunne tale flydende engelsk.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgningsfrist

12.01.2024

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

Kontakt

Rikke Rowek Kier
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 74
Email: rrk@ufm.dk

Afsendere