Gå til indhold

Kontaktseminar: Skab netværk og find partnere inden for Erasmus+-mobilitetsprojekter

Det irske kontor for Erasmus+ inviterer til kontaktseminar med fokus på Erasmus+-mobilitetsprojekter. Seminaret foregår over to sessioner, hvoraf den første session består af et online møde d. 10. april fra kl. 14.30-15.30, og den anden session er et 2-dages seminar i Dublin.
  • Tid og sted
  • Hvornår 24. april 2024 til 26. april 2024
  • Hvor Dublin, Irland.

Målgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der arbejder inden for skoleområdet i enten udskolingen eller på en ungdomsuddannelse med elever i alderen 12-18 år, og har interesse i længerevarende Erasmus+-elevmobilitetsprojekter med fokus på emnet 'demokratisk deltagelse'.

Både nytilkomne og erfarne inden for Erasmus+ er velkomne.

Formål

Kontaktseminaret har til formål at samle lærere og undervisere på tværs af Europa, som har interesse i at søge om Erasmus+- mobilitetsprojekter med fokus på længerevarende elevmobilitet.

På seminaret får du bl.a. mulighed for at:

  • Få eksempler på god praksis inden for længerevarende mobilitetsprojekter og blive klogere på, hvordan de effektivt kan involvere samt opfordre eleverne til demokratisk engagement samt aktiv deltagelse i klasseværelserne.
  • Udforske innovative og alternative former for demokratisk deltagelse af elever.
  • Få kommunikations- og formidlingsværktøjer til eTwinning-platformen.
  • Etablere netværk og skabe nye partnerskaber.

Praktisk

Da seminaret foregår på engelsk, er det en forudsætning for deltagelse at kunne tale flydende engelsk.

Seminaret kommer til at foregå over to sessioner, hvoraf den første session består af et online møde tirsdag d. 10. april fra kl. 14.30-15.30, og den anden session er et 2-dages seminar i Dublin. Deltagelse i online mødet, er en forudsætning for deltagelse i seminaret.

Uddannelses- og forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.


Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

15.03.2024

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

Kontakt

Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Afsendere