Gå til indhold

Gå internationalt

Det serbiske kontor for Erasmus+ inviterer til et seminar om styrkelse af internationalt samarbejde og kompetencer i uddannelsessektoren.
  • Tid og sted
  • Hvornår 27. juni 2024 til 28. juni 2024
  • Hvor Belgrad, Serbien

Målgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der er beskæftiget inden for erhvervs-, skole- eller voksenuddannelsesområdet. Både nytilkomne og erfarne inden for Erasmus+-mobilitetsprojekter er velkomne


Formål

Seminaret har til formål at forbedre deltagernes kompetencer i internationalt, interinstitutionelt og skoleniveau-samarbejde med den hensigt at udvikle projekter og få forbindelser til udveksling, forbedring af uddannelsesprocesser og gensidig læring.

På seminaret vil du bl.a. få:

  • mulighed for at udveksle ideer og indsigt, samt netværke og opbygge forbindelser til potentielt fremtidigt samarbejde gennem Erasmus+ projekter.
  • viden om hvordan undervisnings-og ikke-undervisningspersonale kan planlægge og aktivere internationalt samarbejde med det formål at forbedre undervisnings lærekvaliteten.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

16.05.2024

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig en aktivitet via SALTO E-T.

Kontakt

Ingrid Maria Möger
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 42
Email: immo@ufm.dk

Afsendere