Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Informationsmøde: DiscoverEU Inclusion – interrail for 18-årige med ’færre muligheder’

Informationsmøde: DiscoverEU Inclusion – interrail for 18-årige med ’færre muligheder’

Kom og hør om, hvordan din organisation via DiscoverEU kan sende 18-årige med ’færre muligheder’ på interrail helt gratis – eventuelt inklusiv voksne ledsagere.
Kontakt
Line Katja Mex-Jørgensen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 06
Email: lkmj@ufm.dk

Tid og sted

17. august 2022 fra kl. 10:30 til 13:00
DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V

OG

18. august 2022 fra kl. 14:00 til 15:00

Online (Zoom)

Hvem henvender informationsmøderne sig til?

Informationsmøderne henvender sig til danske organisationer og institutioner, der arbejder med 18-årige med ’færre muligheder’, og som er interesserede i at høre om mulighederne for at sende disse unge på interrail under DiscoverEU.

Unge med ’færre muligheder’ defineres i denne sammenhæng bredt som alle unge, der af den ene eller anden grund har sværere ved at deltage i DiscoverEU. Færre muligheder kan skyldes økonomiske, sociale, kulturelle, geografiske og helbredsmæssige årsager, herunder handicaps, ligesom færre muligheder kan skyldes diskrimination og andre årsager.

Ved det fysiske møde er der handicapparkering og adgang til mødelokaler, toiletter, restaurant osv. for kørestolsbrugere. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere information om disse forhold eller for anden hjælp.

Hvad får du ud af at deltage i et informationsmøde?

På møderne kan du høre mere om, hvordan din organisation via DiscoverEU Inclusion kan søge om interrailbilletter til organisationens 18-årige medlemmer. Vi vil eksempelvis komme ind på:

  • Hvordan man sammensætter et 'DiscoverEU Inclusion'-projekt
  • Hvad man kan søge tilskud til: Billetter, organisatorisk støtte, inklusionsstøtte m.v.
  • Hvordan man ansøger
  • Og selvfølgelig er der rig lejlighed til at stille spørgsmål

Der vil blive serveret frokost undervejs, og vi har kaffe på kanden hele dagen. Vel mødt.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Tilmeldingsfristen til mødet i København er mandag d. 8. august 2022 kl. 12.00.
Tilmeldingsfristen til mødet på Zoom er tirsdag d. 16. august 2022 kl. 12.00.

Alle tilmeldte får tilsendt program før selve dagen.

Skriveseminar for ansøgere

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen planlægger endvidere at afholde et skriveseminar d. 13. september målrettet organisationer/institutioner, der påtænker at søge om tilskud under DiscoverEU Inclusion i oktober 2022. På dette møde kan potentielle ansøgere skrive på egen ansøgning og undervejs få råd og vejledning af styrelsens medarbejder. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og send os eventuelt en mail (se kontaktinfo til højre), hvis vi skal sende dig en reminder om skriveseminaret, når det er åbent for tilmeldinger.

Vil du allerede nu læse mere om Discover EU Inclusion, så klik videre på ufm.dk:

Senest opdateret 23. juni 2022