Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Kontaktseminar for voksenundervisere: Hvordan skal man inkludere voksne med lavt uddannelsesniveau?

Kontaktseminar for voksenundervisere: Hvordan skal man inkludere voksne med lavt uddannelsesniveau?

Er du voksenunderviser, og ønsker du at tilegne dig viden om inklusion i voksenuddannelsessektoren? Samt udvikle projektidéer til fremtidige Erasmus+ projekter? Det ungarske kontor inviterer til kontaktseminar med dette som omdrejningspunkt.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

10. november 2020 til 12. november 2020
Budapest, Ungarn

Målgruppe

Seminaret henvender sig til voksenundervisere, der har interesse i emnet og udvikling af Erasmus+ mobilitetsprojekter (KA104) og strategiske partnerskaber (KA204).

Indhold

Erasmus+ henviser i det kommende 2021-program til Europakommissionens sociale søjle. Med udgangspunkt i dette har kontaktseminaret fokus på inklusion i voksenuddannelsessektoren. Programmet vil give mulighed for både at erfaringsudveksle, idéudvikle og tilegne sig nye tilgange til voksenundervisning og inklusion af voksne med lavt uddannelsesniveau.

Derudover vil kontaktseminaret give mulighed for at finde partnere og udvikle projektidéer i fællesskab til fremtidige Erasmus+ mobilitets- og strategiske partnerskabsprojekter.

Tilmelding

Seminaret foregår på engelsk og afholdes af det ungarske Erasmus+ kontor.
Deltagelse og ophold dækkes af de ungarske værter. Rejseomkostninger for op til 3700 kr. dækkes af det danske Erasmus+ kontor.

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Der er ansøgningsfrist den 7. september 2020.

Senest opdateret 03. juli 2020