Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer UDSKUDT: Læring gennem teater og bevægelse

UDSKUDT: Læring gennem teater og bevægelse

Arbejder du med børn i alderen 5 til 12 år, og har du lyst til at udvikle dig fagligt? Det irske Erasmus+ kontor inviterer til seminar, der kan ruste dig til at bruge teater og bevægelse som en del af undervisningen med forskellige elevgrupper.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

06. januar 2021 til 09. januar 2021
Dublin, Irland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til grundskolelærere, der underviser og arbejder med børn i alderen 5 til 12 år.

Indhold

Seminaret sætter fokus på teater og kropsbevægelse som en undervisningsmetode, der kan engagere børn i alderen 5 til 12 år og sikre social inklusion.
Formålet er at give lærere værktøjer til at facilitere undervisning for forskellige elevgrupper gennem kropsbevægelse og teaterteknikker. Dette styrker både elevernes fysiske og mentale sundhed.

Seminaret giver desuden mulighed for at lære mere om Erasmus+ programmet, netværke med andre europæiske kolleger og møde potentielle projektpartnere.

Tilmelding

Seminaret foregår på engelsk og afholdes af det irske Erasmus+ kontor.
Deltagelse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Rejseomkostninger for op til 3700 kr. dækkes af det danske Erasmus+ kontor. 

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Der er ansøgningsfrist den 16. november 2020.

Senest opdateret 03. juli 2020