Gå til indhold

Lean on Learning: Et seminar om mobilitetsprojekter inden for voksenuddannelsesområdet

Det irske kontor for Erasmus+ inviterer til seminar om mobilitetsprojekter for voksenundervisere og kursister.
  • Tid og sted
  • Hvornår 06. februar 2024 til 09. februar 2024
  • Hvor Athlone, Irland.

Athlone Målgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der underviser inden for voksenuddannelsesområdet, og som er interesseret i at ansøge om et Erasmus+-mobilitetsprojekt i fremtiden. Seminaret er målrettet dig, der ikke har erfaring med Erasmus+-mobilitetsprojekter.

Formål

Formålet med seminaret er at udforske, hvordan vi via mobilitetsprojekter mellem landene i Europa kan skabe bedre udveksling af viden og erfaring og dermed forbedre læringen på voksenuddannelsesområdet.

Seminaret ønsker i denne forbindelse at samle voksenundervisere og kursister for på den måde at inddrage kursisternes stemme i projektplanlægningen. Du vil derfor ikke blive sendt afsted til seminaret alene men sammen med en kursist fra din uddannelsesinstitution. På seminaret skal I to sammen, (underviser og kursist), udvikle en plan for et mobilitetsprojekt på jeres uddannelsesinstitution samtidig med, at I møder potentielle europæiske partnere.


På seminaret vil I bl.a. få mulighed for at:

  • Få viden og information om mobilitetsmuligheder inden for Erasmus+.
  • Få støtte til udviklingen af et Erasmus+-mobilitetsprojekt.
  • Blive klogere på hvordan EPALE, den elektroniske platform for voksenlæring i Europa, kan understøtte projektansøgninger og implementering af projekter.
  • Skabe netværk og finde partnere inden for sektoren.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende ét team bestående af to deltagere afsted til seminaret: en underviser inden for voksenuddannelsesområdet samt en kursist. Det er underviseren, der ansøger på vegne af sig selv og kursisten. Det er betinget, at underviser og kursist kommer fra samme uddannelsesinstitution.
Der opfordres til, at deltagerne forinden seminaret registrerer sig på EPALE-platformen, hvor der vil blive oprettet en fælles gruppe for alle deltagere.

For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.
Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

30.11.2023

Ansøgning

Ansøgningen foregår gennem portalen SALTO Education and Training, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du søger et seminar via SALTO.

Kontakt

Rikke Rowek Kier
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 74
Email: rrk@ufm.dk

Afsendere