Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Nordplus Junior: Kontaktseminar for dagtilbud

Nordplus Junior: Kontaktseminar for dagtilbud

I december 2021 vil Nordplus Junior-programmet samle nordiske og baltiske kollegaer fra dagtilbudsområdet i København til et netværkskabende kontaktseminar. Deltagere opfordres til at have projektideer med.

Tid og sted

13. december 2021 til 15. december 2021
København

Målgruppe:

Kontaktseminaret henvender sig til ledere og medarbejdere i dagtilbud. 

Det forventes, at deltagere på kontaktseminaret møder op med en ambition om at ansøge om et projekt i Nordplus Junior-programmet og derfor medbringer en eller flere ideer til samarbejdsprojekter / temaer.  

Formål:

På kontaktseminaret, der sætter fokus på læringsmiljøer og hvorledes disse kan støtte og tilskynde den naturlige nysgerrighed og læring hos børn i førskolealderen, samles nordiske og baltiske kollegaer for at dele og diskutere oplevelser og udfordringer. Den enkelte deltager får mulighed for at netværke og diskutere fremtidige samarbejder om et partnerskab inden for Nordplus Junior.

Praktisk/tilmelding:

Nordplus Junior-programmet giver et kilometerafhængigt tilskud til rejsen til København og betaler desuden kost og logi.

Der er plads til 80 deltagere på seminaret. Hvert Nordplus-land har et bestemt antal reserverede pladser. Der er fx 10 pladser til danske, 3 til færøske og 3 til grønlandske dagtilbuds-professionelle.

Det svenske Universitets- og Högskolarådet (UHR), der, som hovedadministratorer af Nordplus Junior-programmet, arrangerer seminaret, stræber efter en geografisk spredning i udvælgelsen af deltagere. Dog vil alle pladser blive besat, hvis der er ledige pladser.

Ansøgningen lukker 1. november 2021.

Senest opdateret 06. maj 2021