Seminar om forebyggelse af unges radikalisering gennem sport

Seminaret finder sted den 29. oktober til 3. november 2019 og afholdes af det spanske nationale agentur for Erasmus+. Søg om deltagelse senest den 4. august 2019.
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

29. oktober 2019 til 03. november 2019
Mallorca, Spanien

Målgruppe

Seminaret 'Sport as an Educational Tool to Prevent Radicalization' er for ungdomsarbejdere, som ønsker at udveksle erfaringer om forebyggelse af unges radikalisering gennem sport, og som er interesserede i at udvikle fremtidige projekter i Erasmus+ Ungdom inden for dette område.

Formål

På seminaret får du værktøjer til at arbejde med forebyggelse gennem sport, og du vil blive introduceret til, hvordan din organisation kan bruge Erasmus+ Ungdom i jeres arbejde med forebyggelse. I løbet af seminaret vil du også få mulighed for at danne et netværk af samarbejdspartnere på tværs af hele Europa med henblik på at udvikle projekter i Erasmus+ Ungdom.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside.

Der er ansøgningsfrist den 4. august 2019.

Rejseudgifter til aktiviteten (maksimalt 500 EUR per person) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med aktiviteten dækkes af Erasmus+. Aktiviteten foregår på engelsk og afholdes af det spanske nationale agentur for Erasmus+.

Senest opdateret 05. august 2019