Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Træningskursus for ungdomsarbejdere om diversitet

Træningskursus for ungdomsarbejdere om diversitet

Kom med til Italien og lær, hvordan I bliver bedre til at håndtere diversitet i jeres arbejde med unge. Kurset finder sted den 18. til 23. november 2019. Søg senest den 15. september 2019 2019.
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

18. november 2019 til 23. november 2019
Rom, Italien

Målgruppe

Træningskurset 'Embracing Diversity' henvender sig til ungdomsarbejdere, som i deres daglige arbejde er i kontakt med forskellige grupper af unge, og som ønsker værktøjer til at håndtere diversitet.

Formål

Kursets formål er at introducere deltagerne til forskellige former for diversitet, herunder hvilke værktøjer og metoder man kan inddrage i sit daglige arbejde med unge. I løbet af kurset vil deltagerne desuden besøge lokale italienske organisationer, som arbejder med forskellige grupper af unge.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside.

Der er ansøgningsfrist den 15. september 2019.

Rejseudgifter til aktiviteten (maksimalt 500 EUR per person) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med aktiviteten dækkes af Erasmus+. Aktiviteten foregår på engelsk og afholdes af det italienske nationale agentur for Erasmus+ i samarbejde med SALTO Inclusion & Diversity Resource Centre.

Senest opdateret 05. august 2019