Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Træningskursus i Georgien om digital og interkulturel dialog

Træningskursus i Georgien om digital og interkulturel dialog

Den 29. juli til 5. august 2018 kan du som ungdomsarbejder lære mere om, hvordan digitale værktøjer kan fremme interkulturel dialog.
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

29. juli 2018 til 05. august 2018
Georgien

Målgruppe

Træningskurset henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, som arbejder med unge mennesker med forskellige kulturelle baggrunde, og som ønsker at lære om den digitale dialog som koncept og værktøj.

Formål

Træningskurset i Georgien giver deltagerne forudsætninger for at designe og implementere projekter med digitale og interkulturelle dialoger, samt inspiration til hvordan ungdomsarbejde og dets metoder kan drage fordel af digitale værktøjer.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager bedes du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Der var ansøgningsfrist 11. juli 2018. 

Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er Caucasus Youth Nexus. 

Senest opdateret 12. juli 2018