Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer Webinar: Projektpartner-søgning på EPALE - den elektroniske platform for voksenlæring

Webinar: Projektpartner-søgning på EPALE - den elektroniske platform for voksenlæring

Webinar om de muligheder der er for at søge projektpartnere på den elektroniske platform for voksenlæring, EPALE.
Kontakt
Emil Thirup-Sorknæs
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 18
Email: ets@ufm.dk

Tid og sted

08. februar 2023 fra kl. 14:00 til 15:00
Online - sikker Zoom-forbindelse

Målgruppe

Webinaret henvender sig til organisationer og medarbejdere, der er ved at starte projekter op, eller skrive ansøgninger til Erasmus+ eller Nordplus. 

EPALE er gratis at bruge, og der findes relevante værktøjer til projektarbejde generelt, herunder ikke mindst muligheder for at finde relevante projektpartnere.

Ved brug af EPALE henvender man sig med et klik til flere end 100.000 brugere på tværs af hele voksenlæringssektoren i hele Europa. Mange af disse har registreret deres organisationer, og beskrevet hvilken type projektsamarbejde, de søger.

Information

Electronic Platform for Adult Learning in Europe, EPALE, er en omfattende platform med mange muligheder, værktøjer og tilbud, som henvender sig til både organisationer, som pt. er i gang med projekter, og også organisationer og enkeltpersoner, som ønsker at udvide deres horisont eller finde et spændende kursus eller et sikkert, online samarbejdsrum.

På webinaret vil vi kigge på EPALE (link kan findes længere nede) og gennemgå mulighederne for at finde relevante projektpartnere til igangværende eller kommende Erasmus+- eller Nordplusprojekter.

Webinaret vil fokusere på:

  • Hvordan bruges partnersøgningsfunktionen
  • Hvordan kan man oprette sin egen organisation på EPALE
  • Erasmus+-space – dvs. sikre, online samarbejdsrum

Inden webinaret bedes alle deltagere, der ikke allerede har en brugerprofil, oprette en gratis på EPALE.

Arrangør

EPALE Danmark arrangerer webinaret.

EPALE Danmark hører under Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Tilmelding og adgang til webinaret

Tilmelding til webinaret sker via følgende link:

Tilmelding til webinaret lukker mandag den 6. februar klokken 12. Link til zoom bliver sendt ud til alle tilmeldte i løbet af tirsdag den 7. februar.

EPALENSS_Denmark.png

Senest opdateret 23. januar 2023