Gå til indhold

Søg tilskud til strategiske partnerskaber

Her på siden guider vi dig igennem din ansøgning om tilskud til strategiske partnerskaber inden for almen voksenuddannelse og folkeoplysning.
Kontakt
Tine Kondrup
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 62
Email: tiko@ufm.dk
Niels Martiny
Områdeleder
Tlf.: +45 72 31 82 23
Email: nima@ufm.dk
Ansøgningsfrist

Der er ingen aktuelle frister.
Vi forventer, at der kommer et nyt EU-program i 2021.

  6 trin til din ansøgning
  Søg tilskud

  1. Erasmus+ programguide

  Inden du ansøger skal du sikre, at din organisation opfylder de krav, der stilles til dit Erasmus+ projekt - herunder de finansielle betingelser. Det finder du i programguiden for Erasmus+.

  2. Din institution skal have et EU Login

  Før du kan indsende en ansøgning, skal du have et EU Login. EU Login er EU-Kommissionens 'NemId', som du skal bruge til alle de elektroniske systemer, som relaterer sig til en Erasmus+ ansøgning.

  Du skal bruge dit EU Login i ansøgningsfasen og efterfølgende, hvis din ansøgning får tilskud. Du har allerede et EU Login, hvis du i 2013 (eller senere) har lavet en ansøgning eller afrapportering gennem Aktive Unge, Livslang Læring-programmet eller Erasmus+.

  3. Organisation Registration

  Når du har oprettet dit EU Login, skal du oprette din organisation i EU's Organisation Registration System. Din organisation tildeles herefter et Organisation Identification nummer (OID).

  Du skal oplyse dit OID i alle ansøgninger om tilskud. Det er ikke muligt at være partner i en ansøgning uden at have et OID.

  Hvis din institution/organisation allerede har deltaget i et Erasmus+ projekt og har et PIC-nummer, er dette automatisk blevet overført til Organisation Registration System. Det er dog vigtigt, at du tjekker, at de uploadede dokumenter er opdaterede og indeholder korrekte oplysninger ift. adresse, juridisk ansvarlig og bankoplysninger. Hvis der er sket ændringer, skal du ikke kun korrigere i Organisation Registration System, du skal også huske at uploade nye dokumenter.

  Registrering i Organisation Registration

  Bemærk: Organisation Registration System fungerer bedst i Chrome og Firefox.

  Hvilke dokumenter skal du uploade i Organisation Registration System:

  (Husk at vælge det rigtige skema afhængig af, om I er en forening/organisation (private), en offentlig institution (public) eller en ikke-formel gruppe (natural person).

  Hvis du er en kommunal institution, skal du vælge 'local public body', når du registrerer din organisationstype, for ikke at få reduceret i tilskuddet.

  Ansøger du derimod på vegne af en regional eller national myndighed, skal du vælge ’national or regional public body', når du skal registrere din organisationstype. Hvis du er i tvivl om din status, er du velkommen til at kontakte Ungdomsgruppen i Styrelsen for Videregående Uddannelser.  

  4. Hjælpeværktøjer til din ansøgning

  Følgende dokumenter kan være relevante at orientere sig i, inden du skriver din ansøgning. 

  5. Sådan udfylder du ansøgningsskemaet

   Husk, at din institution skal have et EU Login, før du kan udfylde ansøgningsskemaet - se trin 2.

  Når du åbner ansøgningsskemaet, ser du et link til en vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet.

  Bemærk: Når du kommer til at udfylde Declaration of Honour, så undlad at udfylde underskrivers CPR-nr (National ID Number of the signing person).

  Hvis du har brug for at se, hvordan ansøgningsprocessen er og hurtigt finde links til relevante vejledninger, kan du med fordel tjekke den lille vejledning, som Kommissionen har udarbejdet.

  Alle data, som indtastes i ansøgningsskemaerne, bliver opbevaret i en database hos EU-Kommssionen:

  6. Ansøgningsskemaer 

  Læs mere om...

  National prioritet i 2020

  Den europæiske horisontale prioritet om miljø og klimamål er national prioritet i 2020 for strategiske partnerskaber.

  Ny prioritet inden for almen voksenuddannelse og folkeoplysning

  Den 26. februar 2020 kom der en revideret programguide med tilføjelse af en yderligere prioritet med fokus på promovering af Erasmus+ til alle generationer:

  "Promoting Erasmus+ among all citizens and generations, including by offering activities of education and exchanges of experiences to seniors, with view to building and adding solidity to the European identity."

  Du kan læse mere om den nye prioritet i programguiden på side 102-105.

  Organisation Registration System (ORS)

  Hvis du skal ændre i din organisations oplysninger efter, at du har indsendt din ansøgning, kan du få hjælp på vores side om Organisation Registration System (ORS).

  Vurdering af ansøgning

  Vurderingskriterier i forbindelse behandling af jeres ansøgning er præciseret i Europa-Kommissionens "Guide for Experts".

  Information om klagevejledning
  Senest opdateret 16. december 2020