Erasmus+ fylder 30 år

Flere end 130.000 danske elever, studerende, medarbejdere og undervisere har siden 1987 rejst ud for at dygtiggøre sig med Erasmus+. Vi fejrer programmets mange succeser. Se med her på siden.

Cases om Erasmus+

Europæisk uddannelsessamarbejde i de danske institutioner

E+ cases og Mina Jaf

Danske uddannelsesinstitutioner og organisationer har stor interesse for at deltage i det europæisk uddannelsesarbejde. I 2017 har de søgt om tilskud for mere end 25 millioner euro med det formål at styrke læringsmiljøer, undervisning og hente ny viden med hjem til Danmark. Vi præsenterer en lang stribe projektartikler, som med Erasmus+ i ryggen har arbejdet med emner som innovation og iværksætteri over inklusion, sprog og bærdygtighed til øget mobilitet af studerede, elever og undervisere.

Erasmus+ i tal

Statistik, årsrapporter og analyser

E+ i tal

Flere end 130.000 danske elever, studerende, undervisere og frivillige har gennem de sidste 30 år rejst ud i Europa og dygtiggjort sig med tilskud fra Erasmus+. Og i alt har ni millioner europæere benyttet sig af programmet. Se årsrapporter for programmet, udvikling gennem de sidste tre årtier og analyser om programmet.

Bliv en del af Erasmus+

Se dine muligheder for tilskud

Erasmus+-30-år.jpg

Erasmus+ giver tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter. I 2016 bevilligede vi tilskud for 20.6 millioner euro til institutioner og organisationer i hele landet.  Vil du også være med?

Historien om Erasmus+

Tre årtier med Erasmus+

E+ udviking

Jubilæumsnyhedsbrev

Nyhedsbrev om Erasmus+

Erasmus+ nyhedsbrev

I anledning af 30-året for Erasmus+ udgiver EU-Kommissionen et månedligt nyhedsbrev med cases, statistik og andet godt fra og om det europæiske uddannelsesarbejde på tværs af sektorer.

Senest opdateret 06. november 2017