Erasmus+ konference 2019

Den 12. november 2019 blev årets Erasmus+ konference afholdt, som handlede om kvalitet i mobilitetsprojekter. Se slides og materiale fra konferencen her.
Kontakt
Sanne Margrethe de Fine Licht Raith
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 84
Email: smr@ufm.dk

Logo 2019.jpg

Formålet med konferencen var at skabe inspiration for institutioner og organisationer til, hvordan kvaliteten i mobilitetsprojekter kan udvikles med henblik på at skabe et endnu bedre udbytte for den enkelte deltager, for institutionen eller organisationen og på nationalt niveau.

Konferencen satte fokus på, hvordan de forskellige sektorer under Erasmus+ arbejder med og definerer begrebet kvalitet. Emnet blev belyst og diskuteret igennem de forskellige oplæg og paneldebatten med repræsentanter fra uddannelsesområdet. Dagens program blev styret af moderator Dorte Krogsgaard. Årets keynote-tale blev holdt af formand for Europabevægelsen Stine Bosse.

Peter image 1

Oplægsholdere

Ute

  • Anne Fledelius, specialkonsulent ved Københavns Universitet (ingen slides)
  • Stine Jørgensen (på vegne af Nils Agerhus, direktør i Uddannelses- og Forskningministeriet), vicedirektør i Styrelsen for Forskning og Uddannelse (ingen slides)
  • Stine Bosse, formand for Europabevægelsen (ingen slides)

Stine Bosse pointerede i sin tale med titlen ”Erasmus+ som grænsebryder”, at programmet er med til at løfte os og vores kompetencer, fordi vi igennem Erasmus+ må samarbejde med folk, der ikke nødvendigvis ligner os selv. Hun roste også danskernes evner til lederskab og til at kunne bygge bro til andre lande. Hun opfordrede dog samtidig til, at vi skal blive bedre til at danne venskaber med fremmede, der ikke ligner os selv – f.eks. ved at unge tager til udlandet for at blive klogere på andre steder i verden.

Stine Bosse, formand for Europabevægelsen, holdt årets keynote-tale på Erasmus+ konferencen.

Artikler

Analyse

Praktik i udlandet - PIU-prisen 2019

Stina Vrang Elias, formand for Rådet for de grundlæggende Erhvervsrettede Uddannelser overrakte priserne til årets vindere.

Årets PIU-prisuddeling (Praktik i Udlandet) blev traditionen tro uddelt under årets Erasmus+ konference til de bedste historier og film om praktik i udlandet. Priserne blev overrakt af Stina Vrang Elias, formand for Rådet for de grundlæggende Erhvervsrettede Uddannelser.

Relaterede artikler

Twitter

Tweets fra dagen på #intudd - 12, november 2019

Senest opdateret 27. november 2019