Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Erasmus+ Opslag Erasmus+: Søg tilskud til europæiske ungdomsprojekter i 2017

Erasmus+: Søg tilskud til europæiske ungdomsprojekter i 2017

Arbejder du professionelt med unge? Eller går du selv med en drøm om at tage på udlandsophold for at uddanne dig, arbejde frivilligt eller hente ny viden med hjem til Danmark. Ansøgningsfristen for tilskud til udlandsophold og samarbejdsprojekter inden for ungdomsområdet er 26. april 2017 kl. 12.00.

Fotolia_52545019_Subscription_XXL.jpg

Gennem Erasmus+ kan institutioner og organisationer søge tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter inden for ungdomsområdet. Programmet giver tilskud til en lang række aktiviteter, eksempelvis ophold som frivillig, ungdomsudvekslinger og udlandsophold for professionelle, der arbejder med unge.

Programmet giver også tilskud til samarbejdsprojekter mellem organisationer på tværs af de europæiske lande, hvor formålet kan være at styrke unges globale udsyn, kompetencer og jobparathed samt til projekter, der har politikudvikling på ungdomsområdet som omdrejningspunkt.

Hvem kan søge

Institutioner og organisationer, der arbejder med unge mellem 13 og 30 år og beskæftiger sig med ikke-formel og uformel læring, kan søge om tilskud. Derudover kan uformelle grupper af minimum fire unge deltage. Enkeltpersoner kan ikke søge om tilskud, men skal i stedet for kontakte deres organisation.

Ansøgningsfrister for mobilitets- og samarbejdsprojekter

Ansøgningsfristerne for tilskud til et mobilitets- og samarbejdsprojekt på ungdomsområdet er den 26. april 2017 kl. 12.00. Næste ansøgningsfrist i 2017 er den 4. oktober 2017.

Ansøgningsprocessen foregår gennem et online ansøgningssystem. 

Senest opdateret 20. februar 2017