Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Erasmus+ Opslag Erasmus+: Søg tilskud til projekter, der skal styrke erhvervsuddannelserne

Erasmus+: Søg tilskud til projekter, der skal styrke erhvervsuddannelserne

EU-Kommissionen indkalder projektforslag, der skal bidrage til at styrke kvaliteten af erhvervsuddannelserne og øge elevers jobmuligheder og jobparathed. Ansøgningsfristen er den 31. januar 2018 kl. 12.00.

Ungdomsprojekter med tilskud fra Erasmus+ er populære

Gennem EU’s uddannelsesprogram Erasmus+ kan danske uddannelsesinstitutioner og organisationer nu søge om tilskud til europæiske samarbejdsprojekter om at styrke kvaliteten og relevansen af erhvervsrettede grund- og efteruddannelser - og herigennem bidrage til at øge unges beskæftigelsesmuligheder og parathed til arbejdsmarkedet.  

Partnerskabet skal bestå af deltagere fra minimum to Erasmus+-programlande samt repræsentanter for både erhvervslivet og uddannelsesverdenen.

Ansøgning og frist

Fristen for at søge om tilskud til projekter under 'Joint Qualifications in Vocational Education and Training (KA3)' er den 31. januar 2018 kl. 12.00. Du skal søge gennem EU-Kommissionens online ansøgningssystem.

Senest opdateret 31. oktober 2017