Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Erasmus+ Opslag Vær med til at øge kendskabet til europæisk platform for videndeling om voksenuddannelse og folkeoplysning, EPALE

Vær med til at øge kendskabet til europæisk platform for videndeling om voksenuddannelse og folkeoplysning, EPALE

Vi søger ambassadører, som vil hjælpe med at udbrede kendskabet til Europa-Kommissionens online platform for videndeling om voksenuddannelse, EPALE.
Kontakt
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 89 31
E-mail: cbi@ufm.dk
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 89 04
E-mail: jep@ufm.dk

Bliv ambassadør for EPALE

EPALE er en online platform for videndeling om voksenuddannelse og indeholder information om både formel, ikke formel og uformel læring.

Som et led i arbejdet med at udbrede kendskabet til EPALE søger vi fagfolk til at indgå i et netværk af ambassadører for platformen. Det kan være undervisere, frivillige, forskere, uddannelsesansvarlige eller andre, der beskæftiger sig med læring rettet mod voksne. 

Som ambassadør skal du hjælpe med at informere om EPALE og samtidig være med til at tiltrække nye brugere. Du vil modtage informations- og promoveringsmateriale, som kan deles ud på eksempelvis arrangementer og møder. Derudover holder vi to møder årligt, hvor nye tiltag, opgaver og feedback vil være på dagsordenen. Arbejdet er ulønnet.

Ny inspiration til voksenlæring

EPALE står for Electronic Platform for Adult Learning in Europe Det er gratis at benytte EPALE, og brugerne kan blandt andet hente ny viden og inspiration til at udvikle egne læringsaktiviteter og -metoder gennem et omfattende vidensbibliotek med aktuelle analyser, undersøgelser, metoder og praksisser.

EPALE-ambassadørkorps blev etableret i foråret 2017 og består af fagpersoner, som beskæftiger sig med voksenuddannelse og folkeoplysning.

Sådan gør du

Udfyld nedenstående ansøgningsskema hvis du vil være med til at gøre EPALE til Europas førende vidensdelingsplatform for voksenlæring. Vi vil forsøge at sammensætte ambassadørkorpset, så det både er tværfagligt og tværsektorielt. 

 

EPALE

  • EPALE er et flersprogligt fællesskab for voksenuddannelse og er målrettet lærere, undervisere og frivillige samt politikere, forskere og akademikere, som er involveret i voksenuddannelse.
  • Den webbaserede platform bliver tilgængelig på flere sprog, således at brugere i 33 europæiske lande kan udnytte webstedet og dets mange ressourcer fuldt ud.
  • EPALE vil blandt andet gøre det nemt for brugerne at komme i kontakt med andre fagfolk og frivillige inden for voksenuddannelse i hele Europa.
  • EPALE støttes af Europa-Kommissionen gennem Erasmus+-prorammet, og er et centralt initiativ i arbejdet med at forbedre kvaliteten i udbuddet af voksenundervisning i Europa. 
Senest opdateret 04. januar 2018