Gå til indhold

Vil du styrke din internationale CSR-profil?

Erasmus+ giver tilskud til CSR-aktiviteter målrettede unge. Tænk nyt. Vær fremsynet. Gør en forskel. Og styrk samtidig din internationale CSR-profil.

CSR topbillede

Vidste du, at din virksomhed eller organisation kan søge om tilskud til uddannelsesprojekter gennem EU´s uddannelsesprogram Erasmus+? Projekter, der både gør en forskel for din virksomhed og for EU´s unge.

Dit næste europæiske CSR-initiativ

Erasmus+ giver tilskud til innovative uddannelseprojekter, der har til formål at udvikle, teste og udveksle god praksis inden for uddannelsessektoren i Europa.

Din virksomhed kan blandt andet bidrage til at forbedre sociale og uddannelsesmæssige forhold for unge og være med til at styrke unge menneskers tilknytning til arbejdsmarkedet.


Corporate Social Responsibility

CSR står for Corporate Social Responsibility. CSR handler om, at virksomheder handler globalt og samfundsmæssigt ansvarligt, for eksempel ved at tage hensyn til menneskerettigheder, sociale vilkår, arbejdsforhold, miljø, klima etc.

CSR-aktiviteter kan bidrage til at øge din virksomheds konkurrenceevne og gavner dermed både virksomheden og det omgivende samfund.

 

 

Erasmus+ giver blandt andet tilskud til projekter, der tager fat på at:

  • Udvikle god praksis i uddannelsessektoren 
  • Udvikle og implementere en innovativ praksis inden for ungdomssektoren og på tværs af uddannelsessektorer.
  • Anerkende kompetencer, færdigheder og viden
  • Fremme iværksætteri i uddannelsessektoren 

 

Omsæt din idé til praksis !

Både offentlige og private virksomheder og organisationer, der arbejder med unge, kan søge om tilskud til at indgå CSR-projekter med nationale og europæiske partnere. Du kan læse mere om tilskudsmulighederne til CSR-partnerskaber via nedenstående link. 

Har du brug for råd og vejledning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. God fornøjelse med dit CSR-projekt.

Senest opdateret 20. marts 2023