Gå til indhold

Frivilligaktiviteter

Her kan du læse mere om, hvad du kan få tilskud til og under hvilke betingelser

13092106_1145917325459016_4354941577170306414_n.png

Midler til frivilligaktiviteter skal søges under Det Europæiske Solidaritetskorps

Nyt om Erasmus+ Frivilligaktiviteter (tidligere EVS), nu: Det Europæiske Solidaritetskorps

EU-Kommissionen har erstattet Erasmus+ Frivilligaktiviteter (tidligere EVS) med Det Europæiske Solidaritetskorps. Solidaritetskorpset ligger ikke under Erasmus+, men er sit eget selvstændige program. Vi henviser derfor til Styrelsens side om Det Europæiske Solidaritetskorps, mens denne side om Erasmus+ Frivilligaktiviteter kan betragtes som inspiration.

Et tilbud til unge 

Hvis du er mellem 17-30 år og har besluttet, at du vil afsted på et udlandsophold, hvor du arbejder frivilligt, så er der tre spørgsmål, du skal stille dig selv: Hvad vil du gerne arbejde med, hvor vil du gerne hen, og hvor længe vil du være afsted?
Når du har besvaret ovenstående spørgsmål, skal du i gang med at søge efter et projekt.

I Den Europæiske Ungdomsportal kan du søge på henholdsvis konkrete projekter (1) og på akkrediterede organisationer (2).

1: Den Europæiske Ungdomsportal - projekter

2: Den Europæiske Ungdomsportal - akkrediterede organisationer


  Et tilbud til danske organisationer 

  Danske organisationer kan ansøge om at blive akkrediteret, og derefter kan de søge om tilskud til at sende eller modtage volontører. 

  Inden for Erasmus+ er der yderligere to muligheder for mobilitet både for unge og dem, der arbejder med de unge - se mere her:

  Bevis de kompetencer, de unge projektdeltagere udvikler i et Erasmus+ projekt på ungdomsområdet - hjælp dem med at udfylde et Youthpass:

  Hvor finder jeg mere information?

  Inspiration og projektresultater
  Senest opdateret 19. november 2020