Små Ungdom-nyheder

Ansøgningsfrist udskudt til 15. februar 2018 for Erasmus+ Ungdom
Ansøgningsfristen for alle typer ansøgninger til Erasmus+ på ungdomsområdet er rykket til 15. februar 2018 kl. 12.00 dansk tid.
Husk ansøgningsfrist til Erasmus+ Ungdomsprojekter den 4. oktober 2017
Den 4. oktober 2017 kl. 12.00 er der frist for at søge om tilskud til fire forskellige projekttyper inden for Erasmus+. Nemlig ungdomsudvekslinger, Europæisk Volontørtjeneste (EVS) – begge Key Action1 –, strategiske partnerskaber og transnationale ungdomsinitiativer – inden for Key Action 2.
Erasmus+ på Ungdommens Folkemøde
Hvorfor gider danske unge ikke tage ud i Europa for at arbejde frivilligt eller på udveksling – når alt er betalt af EU? Det spurgte vi 50 gymnasieelever om på en workshop på Ungdommens Folkemøde.
Status på 2017’s sidste ansøgningsrunde for Erasmus+ Ungdom
58 organisationer har søgt om tilskud til ungdomsudvekslinger, den Europæiske Volontørtjeneste og strategiske partnerskaber i den tredje og sidste ansøgningsrunde til Erasmus+ Ungdom i 2017.
Den Europæiske Ungdomsuge 2019
Den Europæiske Ungdomsuge blev i dagene fra den 29. april til 5. maj 2019 fejret over hele Europa med arrangementer, der satte fokus på aktivt medborgerskab og demokratisk deltagelse. I Danmark modtog 12 forskellige organisationer tilskud til at afholde et arrangement.
Kommunale ungdomsarbejdere mødtes til lancering af europæisk charter, der skal styrke ungdomsorganisationer
Ungdomsarbejdere fra hele Europa mødtes på Europe Goes Local-konferencen i Bruxelles til lanceringen af et europæisk charter for lokalt ungdomsarbejde. Dansk Ungdoms Fællesråd, Netværket af Ungdomsråd, Ungdomsskoleforeningen, Høje-Taastrup Ungdomsskole og Ungdomsskolen Kolding var blandt deltagerne.
Husk årets sidste ansøgningsfrist for Erasmus+ Ungdom
Ved ansøgningsfristen 1. oktober 2019 er der stadigvæk midler at søge til enkelte projekttyper.
Det europæiske charter for lokalt ungdomsarbejde
Ungdomsarbejdere fra hele Europa har bidraget til at udforme et charter, som kan understøtte anerkendelsen og kvaliteten af lokalt ungdomsarbejde.
Ungdomsarbejdere fik en smagsprøve på europæisk samarbejde
25 nysgerrige deltagere fra ti lande deltog i kurset 'Appetiser', hvor de sammen udforskede mulighederne for internationale aktiviteter i deres ungdomsorganisationer.