Informationsmateriale

Her finder du informationsmateriale om nationale, nordiske og europæiske tilskudsmuligheder til videregående uddannelser.

Mand der sidder med en tablet

Inspiration og information om Erasmus+ - Den internationale dimension

Publikationen omhandler den internationale dimension af Erasmus+, hvor videregående uddannelsesinstitutioner kan samarbejde med lande uden for Europa. Gennem Erasmus+ kan man få tilskud til samarbejde, udvikling og aktiviteter for studerende, undervisere og forskere.

Download publikationen (pdf)


30 år med uddannelsessamarbejde, 2017

Publikationen præsenterer gode eksempler på europæisk uddannelsesarbejde i de danske institutioner og organisationer og giver samtidig et tilbageblik på 30 år med EU's uddannelsesprogram Erasmus+.

Download publikationen (pdf)


Praktik i udlandet med Erasmus+

Inspirationskatalog med fokus på det strategiske arbejde med praktikophold i udlandet for studerende i de videregående uddannelser.

Fortæl om dit Erasmus+ projekt

Hvordan kan du arbejde med dine projektresultater, så andre kan få gavn af dem?   

Uddannelse med internationalt perspektiv - udlandsophold for undervisere og medarbejdere, 2016

Hvordan kan danske uddannelsesinstitutioner og organisationer arbejde med udlandsophold for undervisere og medarbejdere? Hent inspiration i publikationen, der indeholder 12 projekteksempler.


Video: SU i udlandet

Hvis man skal på studieophold eller skal læse en hel uddannelse i udlandet, kan man få sin SU med. Videoen fortæller om de forskellige krav, der findes, hvis man skal have SU i udlandet.


Internationalisering og kvalitet i uddannelserne - inspiration fra det europæiske uddannelsessamarbejde, 2014

Publikationen præsenterer gode bud på europæisk udannelsessamarbejde.Projekterne stammer fra alle sektorer i uddannelsessystemet. 


Mod nye læringshorisonter - Inspiration og information om Erasmus+ Staff Mobility

Formålet med publikationen er at informere og inspirere undervisere og ansatte på de videregående uddannelser og udbrede kendskabet til og brugen af Erasmus+ Videregående Uddannelse: Staff mobility

Video: Udlandsstipendium til studie i udlandet

Hvis man skal læse en hel kandidatuddannelse i udlandet, har man mulighed for at søge udlandsstipendium. Se videoen, der fortæller om de forskellige regler for udlandsstipendium i udlandet.


Markedsføringsmateriale for Erasmus+ Videregående uddannelse

Find inspiration til markedsføring af Erasmus+ Videregående Uddannelse.


Faktaark for Erasmus+ 


Senest opdateret 24. juli 2020