Ressourceområde for KA107: mobilitet med partnerlande

Her kan du finde hjælp til de konkrete opgaver, der er forbundet med KA107: den internationale mobilitet. Hjælpen består bl.a. af skabeloner, og trin for trin-guidelines, som er vejledende i forhold til jeres arbejde med "International Credit Mobility". Det er derfor ikke obligatorisk, at de bruges.

Samarbejdet med partnerinstitutionen

Her finder du en skabelon til et brev til partnerinstitutionen, der kan sendes sammen med Inter-instutional Agreement. Desuden et brev med information om aktiviteter, der har modtaget støtte.

Her finder du en skabelon til brug for overførsel af midler til partnerinstitutioner, hvis disse står for udbetaling af midler til deres udgående studerende og medarbejdere.

Her finder du EU-Kommissionens guide til samarbejde med partnerinstitutioner.

Indkommende studerende

Her finder du en skabelon til "Letter of Acceptance" og informationsskrivelse om Erasmus+ Den Internationale Dimension. Informationerne i "Letter of Acceptance" er clearet med Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Her finder du diverse hjælpedokumenter til udfyldelse af ansøgning om ophold som studerende, ST1

Her finder du diverse kontrakter med indkommende studerende om brug af deres stipendier til formål i forbindelse med deres ophold i Danmark.

Indkommende staff

Her finder du "Letter of invitation"

Senest opdateret 28. juli 2020